Hoe lank duur 'n spel van Wild Rift

As u al ooit gewonder het hoe lank duur 'n speletjie van Wild Rift Jy het op die regte plek gekom. U moet in ag neem dat die liga van speletjies van verskillende faktore en elemente kan afhang. Onder hulle die spelmodus, die kampioene het binne die kwalifisering gespeel en die elo van die gebruikers van die spel. Om hierdie rede sal ons al hierdie inligting in detail verduidelik.

Ook, as jy twyfel oor die installering van hierdie wonderlike speletjie op jou mobiele toestel, sal ons verduidelik hoekom jy dit moet doen. Onthou dat dit 'n weergawe was wat ontwerp is in lol vir rekenaar, Maar hulle is nie dieselfde nie. Gaan voort met ons en ontdek die duur van 'n wedstryd Wild Rift!

Weet hoe lank 'n speletjie van Wild Rift

Wanneer ons verwys na oorspronklike weergawe van League of Legends Gerangskik wedstryde kan ongeveer 30-40 minute neem om te speel. Summoner's Rift. In die geval van ARAM-speletjies in Howling Abyss Hulle kan ongeveer 15 of 20 minute duur. In plaas daarvan, in die tag span stryd sy duur is 35 minute.

Alhoewel jy in gedagte moet hou dat dit sal afhang van hoe naby die kwalifiserende wedstryd is. In die mobiele weergawe Wild Rift speletjies duur ongeveer 15 minute. Wat sou die helfte wees van wat hulle hou in die oorspronklike weergawe, duidelik in die rekenaar weergawe het hulle baie meer tyd om die bewegings voor te berei.

Vir sommige gebruikers, hoe korter die speltyd, hoe meer stresvol is dit om 'n strategie te kan skep wat oorwinning verseker. Hou ook in gedagte dat hierdie weergawe geskep is om baie doeltreffender te wees en gebruikers te vermaak sonder om hulle uit te moeg. Daarom het hulle metagames bygevoeg en gemaak dat die speletjies nie so 'n lang duursaamheidstyd gehad het nie.

BELANGRIKE: Volg die WhatsApp-kanaal en ontdek NUWE TRUKKE