Как да имате два акаунта Coin Master

Знаехте ли това? Coin Master ви позволява да имате повече от един акаунт? Готино! Е, това е добра стратегия да печелите по-високи награди. Тоест повече завъртания, монети и дори търговски карти. Просто трябва да знаете как да имате два акаунта Coin Master на едно и също устройство и това е всичко, можете да умножите забавлението си.

реклама

Понастоящем има два идеални метода за улесняване на управлението на поне два акаунта: Coin Master на същото устройство. Въпреки че някои играчи предпочитат да играят от различни устройства, с помощта на емулатори или директно от Facebook.

Как да имате два акаунта Coin Master
Как да имате два акаунта Coin Master

Как да имате два акаунта Coin Master

Можете да имате два акаунта Coin Master, от метода, който решите.

Метод 1: От Facebook

Това е най-сигурният и лесен начин да имате два акаунта. Coin Master отворете на същото устройство. Трябва да излизате от Facebook всеки път, когато искате да влезете с един или друг акаунт, в случай че и двете са свързани с тази социална мрежа. Можете да следвате инструкциите по-долу:

  • Влезте в играта и отидете в менюто в горния ляв ъгъл и потърсете опцията за излизане. Понякога бутонът за прекъсване може да се появи на главния екран.
  • Отворете Facebook с другия акаунт
  • Върнете се на Coin Master и влезте отново, но вече с този нов акаунт във Facebook
  • За да превключите акаунти, излезте отново от играта и Facebook и влезте с акаунта, с който искате да влезете

Метод 2: Клонирайте играта

Състои се от дублиране на приложението на Coin Master а ако желаете и от вашия Facebook акаунт. По този начин можете да имате активни и двата акаунта едновременно. За да клонирате играта и да имате два акаунта Coin Master при необходимост:

  • Влезте в Google Play Store и потърсете идеалното приложение, което да дублира това и други приложения. Можете да използвате Parallel Space-MultiAccounts, безплатно и надеждно приложение. Можете също да опитате App Clone или Apk Editor, всички налични за Android
  • Инсталирайте и отворете приложението, след което отидете на настройките и изберете иконата Coin Master за да посочите, че това е приложението, което ще дублирате.
  • При дублиране на приложението, то ще има същата икона като играта, със забележима разлика в името. Това за идентифициране на оригиналното приложение от клонираното

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме