Как да изтеглите League of Legends Wild Rift в Латинска Америка

Дългоочакваната версия на League of Legends за мобилни устройства даде резултати и то в голям мащаб. Е, след стартирането на бета версията, милиони потребители от цял ​​свят се опитаха да я инсталират на своите устройства. Ако все още не сте го направили, ще ви кажем Как да изтеглите лигата на легендите Wild Rift в Латинска Америка. Не го пропускайте!

реклама
Как да изтеглите League of Legends Wild Rift в Латинска Америка
Как да изтеглите League of Legends Wild Rift в Латинска Америка

Как да изтеглите League of Legends Wild Rift в Латинска Америка?

Бета версията на League of Legends Wild Rift Той е проектиран както за Android, така и за iOS. Но неговата производителност е уникална и в двете операционни системи. По-долу ще обясним всеки от тях:

Как да изтеглите Wild Rift на Android?

За да получите Lol на устройството си с Android, трябва да отидете в Play Store. Там трябва да потърсите играта по нейното име „Wild Rift”. След това трябва да изтеглите 2.45 GB плюс малка актуализация от 981.48 MB.

Забележка: Важно е вашето устройство да има Android 5 или по-нова версия. В допълнение към 2 GB RAM, Mali T860 GPU и 1.5 GHz четириядрен процесор (32 или 64 бита).

Как да изтеглите Wild Rift на iOS?

Ако имате iOS и искате да вземете Lol за мобилни устройства, трябва да отидете в App Store, за да намерите играта. След това ще трябва да натиснете бутона „вземи“, за да го изтеглите. Той бързо ще изтегли 3.4 GB на версия 2.2.

Забележка: ако искате да го играете на вашия Apple, просто трябва да имате iOS 10 или по-нова версия, 1 GB RAM, PowerVR GX6450 GPU и 8 GHz двуядрен A1.4 процесор.

Заслужава да се спомене, че и в двете версии ще можете да изтеглите латиноамериканския испански аудио пакет. Което има тегло около 61.48 MB.

Ако искате да научите много повече за League of Legends: Wild RiftКаним ви да посетите нашия портал. Тъй като ще намерите информация за как да се науча да свиря Wild Rift, как да създадете някои шампиони и много повече.

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме