Как да попълните диаманти в Free Fire с Movistar Balance

Хей, момчета, добре дошли в друга страхотна статия. Днес ще ви науча как да презаредите диаманти en Free Fire като използвате баланса на мобилния си телефон. Това е невероятно нещо и знам, че ще ви хареса, така че продължавайте да четете!

реклама
Как да попълните диаманти в Free Fire с Movistar Balance
Как да попълните диаманти в Free Fire с Movistar Balance

Как да презаредите диаманти в free fire с баланс на movistar?

Първото нещо, което трябва да направим, е да влезем в нашето приложение за игра free fire. По този начин то можете да презаредите диаманти. Когато вече сте вътре, ще трябва да отворим секцията с диамантените пакети, за да изберем най-подходящия и той е в съответствие с наличния ни баланс.

След това ще изберем метод на плащане “Movistar Billing“. По-късно ще се появи известието за Google Play (Купете с докосване), когато потвърдим избрания пакет, ще трябва да въведете метода за сигурност, който сме активирали на мобилния телефон.

Накрая ще видим, че плащането е извършено успешно, Оператор на Movistar чрез известие той ще ни уведоми, че операцията е извършена правилно и че ще бъде таксувана в следващата ни фактура.

Стъпка за активиране на начина на плащане в приложението Play Store

  1. За да започнем, трябва да проверим баланса си на телефонната линия, която ще използваме, влизаме в Play Store в начините на плащане, ще се появи: Използвайте таксуване на Movistar.
  2. След това ще трябва да отворим този раздел и тук отиваме на «активиране".
  3. Накрая ще въведем информацията, която Google иска от нас, и ще можем да продължим да презареждаме с нашата баланс на Movistar.

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме

Garena Guide Free Fire

обекти

Безплатно изтегляне

  • изтегляне Free Fire MAX

Герои

  • Фрагменти на паметта
  • Вземете Chrono (CR7)
  • Вземете безплатни герои

Кодове за награди

оръжия

съвети за победа

диаманти 

злато

Pet

Карти

Често задавани въпроси