Как да възстановим напредъка в Dream League Soccer

DLS23 или Dream League Soccer е футболна игра за устройства, в която можем да играем с приятели и хора от цял ​​свят, докато изграждаме шампионски отбор, който да се състезава срещу най-добрите играчи.

реклама

Възможно е в даден момент да загубим мобилния си телефон или той да се повреди, така че да се наложи да го сменим, но как да възстановите напредъка в Футбол на мечтаната лига? Днес ще ви кажем как да го направите и какво трябва да направите.

Как да възстановите прогреса в Dream League Soccer
Как да възстановите прогреса в Dream League Soccer

Възстановяване на акаунт в Dream League Soccer

Преди това в Футбол на мечтаната лига можете да имате два метода за проверка, за да можете да влезете в играта, без да се налага да въвеждате ключове, които са Facebook и Google Play, но днес е наличен само Google Play или Google Games като метод за удостоверяване.

За да възстановим акаунта си или да получим достъп отново, ще трябва само да отворим акаунта си в Google Play или Google Games на мобилното си устройство и след това да въведете нормално DLS23.

Как да свържа Google акаунт с Dream League Soccer?

Ако първоначално не сте свързали акаунта си, когато сте го създали за първи път, не се притеснявайте, тъй като има начин да свържете акаунта си, след като сте го създали, това е всичко, което трябва да направите:

  1. Отидете на част от настройки и след това toca предварително".
  2. Натиснете стрелката, която казва „Влезте с Google.“
  3. Готов. Сега можете да получите достъп само като въведете вашия акаунт в Google.

За да работи това, трябва преди това да сте изтеглили Google play или Google игри в акаунта си, в допълнение към това да имате акаунт в Google на една от тези платформи.

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме