Как да получите Golden Experience Requiem YBA

Ако сте любител на Your Bizarre Adventure of Roblox, може да ви е интересно да научите как да получите Golden Experience Requiem YBA. Но не се притеснявай! От този път сме подготвили цялата необходима информация, за да обясним подробно как да я придобиете.

реклама

Истината е, че процесът за получаване на Golden Experience Requiem не е толкова сложен. Така че дори и начинаещ може да го получи, ако иска. Прочетете и разберете много повече!

Как да получите Golden Experience Requiem YBA
Как да получите Golden Experience Requiem YBA

Как да получите Golden Experience Requiem YBA?

Golden Experience Requiem, известен на потребителите на YBA като GER, е формата на Requiem на Gold Experience. GER в Your Bizarre Adventure има няколко ниши, както и една от пет стойки със способността да лекува други играчи. Заслужава да се спомене, че другите щандове са Crazy Diamond, Mr President, The World Over Heaven и Gold Experience.

По отношение на това как можете да го получите, трябва да кажем, че е възможно със стрелка на стойка. Е, има 2.5% шанс да получите Gold Experience. Чието умение несъмнено може да се превърне в най-мощния Gold Experience Requiem по отношение на Prestige 1.

Любопитен факт: Тази стойка беше преименувана на „Златен дух“ във Вашето странно приключение, за да се предотвратят неудобства поради проблеми с авторските права.

За Golden Experience Requiem

Основната способност е възможността за връщане към нула, което категорично отрича Спирането на времето или Изтриването на времето. Може също така да деекипира опори от близки потребители, което може да бъде опасно, ако се използва правилно. Дори ако Return to Zero е в режим на охлаждане, GER ще може да се движи пасивно през времето на пауза (около три секунди).

Трябва да се отбележи, че GER е смятан за един от най-мощните стойки от много потребители на YBA. Тъй като всяко от движенията, които предоставя, е обидно, в допълнение към перфектното изцеление.

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме