Как да получите King Crimson Requiem YBA

King Crimson Requiem е хипотетична стойка, базирана на Crimson King, който заедно със The World of the Heaven е една от неофициалните стойки във вселената на YBA в Roblox. Това обаче не означава, че не е изключително мощен. В тази статия ще ви покажем как да получите king crimson requiem YBA.

реклама
Как да получите King Crimson Requiem YBA
Как да получите King Crimson Requiem YBA

Казваме ви как да получите King Crimson Requiem YBA

Първото нещо, което трябва да се спомене за King Crimson Requiem е, че той е преименуван на „Scarlet King Requiem“. Това се случи с цел избягване на проблеми с авторските права.

Както бе споменато по-горе, това е една от неофициалните стойки за вашето странно приключение. Оттогава други щандове като Killer Queen, Star Platinum или Bites the Dust са фокусирани върху събития, случили се в рамките на JoJo's Bizarre Adventure.

King Crimson Requiem се смята за една от най-мощните стойки, а от мнозина и за най-силната. Има големи щети и достъп до Cho, което е ефект на кървене на състоянието.

Струва си да се спомене, че за да получите King Crimson Requiem е необходимо да имате нормален King Crimson. За да направите това, трябва да имате само стрели, тъй като имате 2.5% шанс да ги получите.

Следващата стъпка е да получите стрела на Requiem, но как да я получите? След като победите дявола в първата мисия, ще ви бъде дадена стрела за реквием. След като го имате, трябва да подобрите dimnity до максимум и това е всичко.

Любопитно за King Crimson Requiem

  • Продължителността на Old Raging Demon се основаваше на това колко сте изостанали, така че ако сте изостанали твърде много, можете да загубите почти половината си здраве.
  • Докато използвахте мрамора Move Reality, който можехте да позирате, тази функция за нарушаване на играта в крайна сметка беше коригирана.
  • Преди имаше ход за KCR
  • KCR и DOSH са единствените носители, различни от Canon, представени в Your Bizarre Adventure.
  • За разлика от TWOH, KCR е оригинално творение, създадено от разработчиците.
  • Тази стойка беше третият Requiem, добавен към играта.
  • Black Magic 2: The Phantom Causatum също има Raging Demon в своята игра.
  • Raging Demon е базиран на специалния ход на Akuma от Street Fighter, Raging Demon.
  • King Crimson Requiem имаше движение Chop, но беше премахнато и дадено на The World (Alternate Universe)
  • Аудиото, което чувате по време на Reality Marble (ако вие получавате Reality Marble), произлиза от тук. (лек спойлер)
  • Ходът на Reality Marble е базиран на поредицата Fate. Във Fate първият, който използва това, беше Archer, когато се би с Berserker, хвана него и себе си в мрамор на реалността и отне живота на един от Berserkers.

ВАЖНО: Следете канала WhatsApp и открийте НОВИ ТРИКОВЕ

Ние препоръчваме